Interview met Bart Brands (Edelmetaalspecialist GoldRepublic)

Als eerste in een serie interviews met experts op het gebied van inflatie en beleggen, hebben wij gesproken met Bart Brands, edelmetaalspecialist bij GoldRepublic.

Als edelmetaalspecialist is Bart binnen GoldRepublic de expert op het gebied van fysiek edelmetaal. Door het bekleden van deze rol is het Bart zijn taak om over de meest actuele informatie te beschikken met betrekking tot (fysiek) edelmetaal. Deze informatie deelt hij vervolgens met klanten van GoldRepublic en geïnteresseerden in edelmetaal.

Het interview is opgenomen in twee delen waarbij het tweede deel is opgenomen in de nieuwe studio van GoldRepublic. Het interview beslaat in totaal ongeveer een klein anderhalf uur waarin we verschillende onderwerpen gerelateerd aan inflatie de revue laten passeren.

Denk hierbij aan zaken zoals het moment dat voor Bart inflatie prominent in beeld kwam, wat de rol is van fysiek edelmetaal en de bescherming die het biedt tegen inflatie én de verwachte inflatieontwikkeling de komende jaren.

Veel plezier met het kijken van ons interview met Bart Brands van GoldRepublic. Mocht je naar aanleiding van dit interview nog vragen hebben voor ons, laat dit dan vooral weten in de reacties onderaan de pagina!

Links:

Deel 1 – Interview Bart Brands (GoldRepublic)

Deel 2 – Interview Bart Brands (GoldRepublic)

2 gedachten over “Interview met Bart Brands (Edelmetaalspecialist GoldRepublic)”

 1. Bestemd voor Bart Brands

  Goedemiddag Bart,

  Ik volg je uitzendingen met veel plezier. In de laatste “Grachten” versie had je een gesprek met Brecht Arnaert. Heel interessant moet ik zeggen. Mijn vraag in deze luidt:
  Vwb goud opslag spreekt hij over ällocated storage outside EU”. Ik neem aan dat mijn goudopslag in Zurich hieraan 100% voldoet, of moet er toch iets aangepast worden ?

  Met vriendelijke groet,

  Ruud Eberhard (34997)

  Beantwoorden
  • Goedemiddag Ruud, bedankt voor je reactie op ons interview met Bart. We hebben je vraag doorgestuurd naar Bart, maar ’t beste is om contact op te nemen met de klantenservice van GoldRepublic hierover.

   Beantwoorden

Plaats een reactie