Samenwerken

Wil je samenwerken met indeflatie.nl? Bijvoorbeeld in de vorm van een affiliate samenwerking, advertorial, display advertising of een productreview?

Samenwerken met indeflatie.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken met indeflatie.nl, dé website die objectief informeert over inflatie, koopkracht en beleggen.

Productreview

Heb je een product dat perfect past bij indeflatie.nl en zou je daarom graag een review van jouw product terugzien op ons platform? We ontvangen graag jouw product (of toegang tot jouw online product), testen het zelf en schrijven er vervolgens een artikel over.

In het artikel mogen maximaal 2 links naar keuze naar je website toegevoegd worden. Het artikel blijft voor onbepaalde tijd op indeflatie.nl staan, zolang de website bestaat. Afhankelijk van je wensen en het type product, rekenen we een tarief voor het schrijven en plaatsen van de review.

Advertorial

Wil je een artikel laten schrijven over jouw product of dienst en sluit dat perfect aan bij de doelgroep van indeflatie.nl? En/of ben je op zoek naar een relevante backlink op een sterke website met méér dan 10.000 unieke bezoekers per maand? Onze redactie schrijft dan graag een advertorial over jouw merk. Er mogen maximaal 2 do-follow links in het artikel verwerkt worden, die je zelf mag aanleveren. Het artikel blijft voor onbepaalde tijd live op indeflatie.nl.

Voor het schrijven en publiceren van een advertorial inclusief backlink rekenen we een vast tarief. Neem contact op om de actuele tarieven op te vragen.

Affiliate marketing

Op indeflatie.nl vind je affiliate links die leiden naar externe websites (zoals bijvoorbeeld goldrepublic.nl of degiro.nl). Als een websitebezoeker via deze links uiteindelijk een aankoop doet bij een externe website, verdient indeflatie.nl daar een commissie over: een percentage van het aankoopbedrag. Dit kost de websitebezoeker niets extra en je support hier indeflatie.nl mee. Daardoor kunnen we blijven bestaan én de meest objectieve informatie blijven delen over inflatie, koopkracht en beleggen.

Heb je een website met een interessant affiliate programma voor indeflatie.nl? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Display advertising

Zou je graag display advertenties vertonen in de zijbalk van indeflatie.nl of in relevante artikelen? Maandelijks ontvangt indeflatie.nl méér dan 10.000 unieke bezoekers per maand, hoofdzakelijk afkomstig uit de zoekmachines. Onze artikelen gaan over inflatie, koopkracht en beleggen (in vastgoed, grondstoffen en edelmetalen).

Neem dan contact op om de huidige tarieven voor advertenties te bespreken.