Interview met Willem Middelkoop

Voor alweer het vijfde interview in een serie interviews met experts op het gebied van inflatie, beleggen en monetaire ontwikkelingen hebben wij opnieuw gesproken met Willem Middelkoop. Het eerste interview met Willem vond bijna een jaar geleden plaats waardoor het hoog tijd werd weer eens met Willem te spreken.

Willem is binnen de nationale en internationale financiële wereld een gevestigde naam en heeft in de loop der jaren de bijnaam ‘Het Orakel van Amsterdam’ gekregen. Willem heeft meerdere boeken geschreven (waaronder ‘The Big Reset‘) en is actief als CEO van het Commodity Discovery Fund.

We hebben met Willem gesproken over het krimpen van de valutavoorraden van de Dollar en Euro, de effecten van de steunmaatregelen van de overheid en de prestaties van Willem zijn persoonlijke beleggingsportefeuille (‘Wet van Willem’) in 2022.

Daarnaast vertelt Willem ook wat momenteel in zijn ogen de belangrijkste ontwikkeling op geopolitiek gebied is. Uiteraard hebben wij gedurende het gesprek met Willem ook de huidige hoge inflatie besproken en zijn we dieper ingegaan op zijn Commodity Discovery Fund en de toenemende schaarste van grondstoffen.

Kortom, in het uur durende interview zijn we op veel verschillende onderwerpen flink de diepte in gegaan. Door de jarenlange ervaring van Willem in de financiële en monetaire wereld is zijn visie op bovenstaande zaken erg waardevol en leerzaam.

Dit maakt dit vervolg interview met Willem Middelkoop dan ook een must see!

Veel plezier met het kijken van het interview. Mocht je naar aanleiding van dit interview nog vragen hebben voor ons, laat dit dan vooral weten in de reacties onderaan de pagina.

Interview met Willem Middelkoop

Links: