Interview met Willem Middelkoop

Voor alweer het vierde interview in een serie interviews met experts op het gebied van inflatie, beleggen en monetaire ontwikkelingen, spraken wij met Willem Middelkoop.

Willem is binnen de nationale en internationale financiële wereld een gevestigde naam en heeft in de loop der jaren de bijnaam ‘Het Orakel van Amsterdam’ gekregen. Willem heeft meerdere boeken geschreven en is actief als CEO van het Commodity Discovery Fund.

We hebben met Willem gesproken over het moment dat hij voor het eerst begreep hoe het monetaire systeem werkt, zijn visie op zowel vermogen opbouwen als vermogen behouden en zijn advies voor beginnende beleggers of beleggers met een beperkt vermogen.

Daarnaast deelt Willem zijn interpretatie van de actuele financiële, monetaire en geopolitieke ontwikkelingen en wat dit volgens hem betekent voor de nabije toekomst. Uiteraard hebben wij gedurende het gesprek met Willem ook de huidige hoge inflatie besproken en zijn we dieper ingegaan op zijn Commodity Discovery Fund.

Kortom, in het uur durende interview zijn we op veel verschillende onderwerpen flink de diepte in gegaan. Door de jarenlange ervaring van Willem in de financiële en monetaire wereld is zijn visie op bovenstaande zaken erg waardevol en leerzaam.

Dit maakt het interview met Willem Middelkoop dan ook een must see!

Veel plezier met het kijken van het interview. Mocht je naar aanleiding van dit interview nog vragen hebben voor ons, laat dit dan vooral weten in de reacties onderaan de pagina.

Interview met Willem Middelkoop

Links: