Interview met Mart Wolbert

Als tweede in een serie interviews met experts op het gebied van inflatie en beleggen, hebben wij gesproken met Mart Wolbert. Mart is een uranium belegger en oprichter van de Contrarian Codex nieuwsbrief.

We vroegen Mart of de toenemende inflatie hem bezighoudt, hoe hij begonnen is met beleggen en waar zijn interesse in de uranium sector vandaan komt. Mart deelt zijn inhoudelijke expertise over het beleggen in uranium aandelen en gaat in op de structurele ontwikkeling van vraag & aanbod in de markt. Daarnaast bespreken we de impact van actuele gebeurtenissen (zoals COVID-19 en geopolitieke spanningen) op uranium beleggers.

Beleg je al in de uranium sector? Of heeft het je interesse en wil je graag weten hoe je hiermee kunt beginnen? In beide gevallen is dit expert interview een must-watch.

Wil je meer weten na het kijken van dit interview?
Download de gratis sample van de tweewekelijkse Contrarian Codex nieuwsbrief die Mart speciaal voor onze bezoekers beschikbaar heeft gesteld.

Veel plezier met het kijken van het interview! Mocht je naar aanleiding van dit interview nog vragen hebben voor ons, laat dit dan vooral weten in de reacties onderaan de pagina.

Interview met uranium expert Mart Wolbert

Links:

Tips:

  • Maak een Twitter account aan en volg daar uranium experts zoals: John Quakes, Uranium Insider en Brandon Munro.
  • Bekijk de video’s en beluister de podcasts van uranium expert Mike Alkin.
  • Uranium is een zeer volatiele sector. Onderzoek voor jezelf wat je risico-tolerantie is en stem je uranium beleggingen daarop af.