Interview met Arno Wellens

Als derde in een serie interviews met experts op het gebied van inflatie en beleggen, hebben wij gesproken met Arno Wellens. Arno is journalist, schrijver en expert op het gebied van de Euro en de Europese Unie met haar weeffouten. 

We spraken met Arno over de Europese Unie, het beleid van de Europese Centrale Bank en de invloed daarvan op de Nederlandse middenklasse. Arno deelt zijn kritische blik op de bevoegdheden die Brussel zich in hoog tempo toe-eigent en de gevolgen daarvan voor de Nederlandse politiek en kiezers. Daarnaast deelt Arno wat je zou kunnen doen om jezelf te beschermen tegen het koopkrachtverlies als gevolg van geldcreatie. 

Maak je je zorgen over stijgende prijzen, bijvoorbeeld in de supermarkt en aan de pomp? En wil je beter begrijpen hoe politieke beslissingen deze ontwikkelingen beïnvloeden? Dan is dit interview met expert Arno Wellens een schat aan informatie.

Veel plezier met het kijken van het interview! Mocht je naar aanleiding van dit interview nog vragen hebben voor ons, laat dit dan vooral weten in de reacties onderaan de pagina.

Interview met journalist Arno Wellens

Links: